HWSO/HAK wil graag de kunst het algemeen en de muzikale kunst in het bijzonder promoten. Daarom publiceren we regelmatig van bevriende ensembles, koren, orkesten en solisten de concertinformatie op onze website.

Concerten in de aankomende tijd:

 Mark Toxopeus met het Rodion Trio.

 

Meespeeldag FASO 2 september 2017

De FASO heeft weer een Speeldag op zaterdag 2 september 2017. Iedereen is welkom die in een “gemiddeld orkest” kan meespelen, voor de echt beginnende instrumentalisten zal het niveau te hoog zijn. Bij twijfel over de speelbaarheid van de muziek kunnen wij de partijen snel opsturen.
De speeldag is bedoeld om muziek uit de FASO-bibliotheek te leren kennen, zoas de “Festive Overture" die door Ruud van Eeten werd geschreven voor het FASO jubileum in 2009. Verder op het programma een aantal werken dat voor veel mensen meer bekend zijn van het horen dan van het spelen: de mooie filmmuziek uit "Schindler's List", de speelse muziek van "Pirates of the Caribbean" en de spannende muziek achter "Jurassic Park".
Wij hopen op een flink orkest, dit keer ook met koper, een orkest van jong en oud, zodat we een dag lang heerlijk muziek kunnen maken onder leiding van Ruud van Eeten. Na het spelen en tijdens de pauzes is er ook voldoende tijd om anderen te vertellen hoe leuk ons eigen orkest wel niet is.

Wij hebben een ruimte gevonden in het Noord-Brabantse Rosmalen, niet te ver uit het centrum van het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.
Inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zie de flyer of website voor meer informatie. Plaatsing gaat in volgorde van binnenkomst (vol = vol). Indeling zo nodig - na overleg - op basis van ervaring, huidige plek in het orkest en recent gespeeld werk.

Tot ziens in Rosmalen!
Bekkie Doornweerd en Nelleke Geusebroek

 flyer faso speeldag