HWSO/HAK wil graag de kunst het algemeen en de muzikale kunst in het bijzonder promoten. Daarom publiceren we regelmatig van bevriende ensembles, koren, orkesten en solisten de concertinformatie op onze website.

Concerten in de aankomende tijd:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 28 juni geeft Symfonieorkest Sonante een dubbelconcert samen met het Symfonisch Blaasorkest van Muziekvereniging Ons Genoegen uit Rhenen. Het concert vindt plaats in de Gedachteniskerk, Herenstraat 82 in Rhenen.
Sonante speelt de Ouverture “Hebriden” van Mendelsohn en de 104e, Londense, symfonie van Haydn, onder leiding van Mark Snitselaar.
Ons Genoegen speelt onder andere delen uit Vintersaga van Larsson, zeer bijzondere Baskische muziek van Jesus Guridi, en muziek van Arturo Marquez. Op de bijgevoegde poster vindt u meer informatie over het concert.

Kaarten bestellen kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 PosterSB2019

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Mark Toxopeus met het Rodion Trio.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------