HWSO/HAK wil graag de kunst het algemeen en de muzikale kunst in het bijzonder promoten. Daarom publiceren we regelmatig van bevriende ensembles, koren, orkesten en solisten de concertinformatie op onze website.

Concerten in de aankomende tijd:

 

 Mark Toxopeus met het Rodion Trio.

------------------------------------------------------------

Oratoriumkoor Euphonia in Rhenen brengt op woensdag 15 november 2017 het prachtige Magnificat van Rutter ten gehore, onder leiding van dirigent Harry Brasser. 
Locatie: Cunerakerk Rhenen, aanvang 20.00 uur. De kerk gaat om 19.15 uur open.

Zie voor meer informatie de website van Oratoriumkoor Euphonia.

-------------------------------------------------------------

Romantisch programma van Vocalise op 18 november
Mocht je op zaterdagavond 18 november niets te doen hebben, kom dan naar het concert van Vocalise. Onze eigen Johan speelt mee in het (speciaal voor het stuk van Bruckner samengestelde) ad-hoc blazers-ensemble. We presenteren hier ook een romantisch repertoire, net als HWSO/HAK, het lijkt wel alsof dat in de lucht hangt. Zie voor meer informatie de website van Vocalise.

------------------------------------------------------------

Meedoen met een koorproject in Praag?
We zingen de hoogtepunten uit ‘de Hohe Messe’, Sanctus van JS Bach, drie delen uit het 'Requiem' van Mozart en uit de 9e Symfonie van Beethoven, 4. Satz 'Ode an die Freude', met het voltallig Praags Philharmonisch Orkest in een uitverkochte Smetana Concertzaal in Praag. 
Bladmuziek en voorzingdemo's worden door ons verzorgd, zodat zij daar geen omkijken aan hebben. Het is een te mooie gelegenheid om te laten schieten.
Klik op de link hieronder voor alle informatie over dit koorproject.
Nico ter Beek, Projectleider Orpheus Reizen
https://nicoterbeek.wixsite.com/orpheus-meezingen