flyer 2018 voorkantDuitse romantiek was het thema van 2018. Met twee werken van Brahms ('Nänie' en de 'Haydn variaties'), de altijd mooie 8e Symfonie 'Unvollendete' van Schubert en het monumentale 'Te Deum' van Anton Bruckner.

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Flyer 2017 voorkant a2017 was zo Engels als maar mogelijk is, met het prachtige 'Magnificat' van Rutter, 'Crown Imperial' van Walton, de 'Enigma Variations' (Elgar) en 'In winter forest', gecomponeerd door Vaughan Williams. En niet te vergeten onze monumentale toegift 'Land of hope and glory'.

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

flyer 2016 tekstloos

'The bells' in het Russisch was een belevenis tijdens onze concerten in 2016. Net als de 'Sacred pieces', 'Rhapsody in blue' en 'Nacht op de kale berg'. Een prima combinatie van vier spectaculair goede componisten: Rachmaninov, Tsjaikovski, Gershwin en Moessorgski.

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________

Vijfentwintig jaar geleden voerden we Cantata ecologica al een keer uit. Nog steeds actueel en passend bij ons aardse thema van 2015, met het subtiele Frühlingsbegräbnis van Zemlinsky en twee prachtige werken van Mahler.

  


Poster Tosca 2014

Na het concert van HAK in februari was het de beurt van HWSO om te schitteren in deze geweldige opera van Giacomo Puccini. Met bijdrage van Koorschool Midden-Gelderland en de medewerking van een aantal fantastische solisten.

 

 

 

 

 

 


poster 2014Op 8 februari 2014 stond HAK voor het eerst in jaren zonder HWSO op de planken. Nou ja, niet helmaal zonder. Het koor werd begeleid door Mark Toxopeus op piano, Johan van Groenestijn op klarinet en Michael Ypma op viool. Thema: Shakespeare.

Hulp hadden we van Spelgroep Pantarijn, voor een aantal voordrachten.