flyer 2016 tekstloosThe bells in het Russisch was een belevenis. Net als de Sacred pieces, Rhapsody in blue en Nacht op de kale berg. Een prima combinatie van vier spectaculair goede componisten: Rachmaninov, Tsjaikovski, Gershwin en Moessorgski.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vijfentwintig jaar geleden voerden we Cantata ecologica al een keer uit. Nog steeds actueel en passend bij ons aardse thema van 2015, met het subtiele Frühlingsbegräbnis van Zemlinsky en twee prachtige werken van Mahler.

 

 

 

 

 

 


Poster Tosca 2014

Na het concert van HAK in februari was het de beurt van HWSO om te schitteren in deze geweldige opera van Giacomo Puccini. Met bijdrage van Koorschool Midden-Gelderland en de medewerking van een aantal fantastische solisten.

 

 

 

 

 


poster 2014Op 8 februari 2014 stond HAK voor het eerst in jaren zonder HWSO op de planken. Nou ja, niet helmaal zonder. Het koor werd begeleid door Mark Toxopeus op piano, Johan van Groenestijn op klarinet en Michael Ypma op viool. Thema: Shakespeare.

Hulp hadden we van Spelgroep Pantarijn, voor een aantal voordrachten.