HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken.De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties, het feit dat je meedoet in een semi-professioneel gezelschap, de centrale plaats waar gerepeteerd wordt en de combinatie koor + orkest: het zijn allemaal redenen om je op te geven als lid!

Lid worden? Stuur een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.
Liever eerst eens langskomen en sfeer proeven? Kom vrijblijvend naar een repetitie in Utrecht of Wageningen en spreek iemand aan. Klik hier voor repetitiedata en -locaties.

Voorwaarden om lid te worden zijn er eigenlijk niet, wel vragen we je in het begin van het seizoen te laten horen hoe je zingt/speelt aan de hand van een korte stemtest (koor) of auditie (orkest).
Een jaarlidmaatschap kost 140 euro. Daar zijn de kosten van het diner tijdens het repetitieweekend bij inbegrepen.
Het fijnst is natuurlijk om lid te worden aan het begin van het seizoen - in september/oktober - om niet al teveel repetities te missen. Je kunt je echter het gehele jaar door opgeven.

Van elk concert wordt een opname gemaakt en op cd uitgebracht. Zo houd je aan het concert een blijvende herinnering.

 JDL 8432