Het Wagenings Symfonie Orkest en Het Andere KoorHWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken.

De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties, het feit dat je meedoet in een semi-professioneel gezelschap, de centrale plaats waar gerepeteerd wordt en de combinatie koor + orkest: het zijn allemaal redenen om je op te geven als lid!
Luister op deze site naar een aantal fragmenten van audio-opnamen, die in de loop van de jaren gemaakt zijn - dat geeft een beeld van ons niveau en het plezier dat we in het spelen en zingen met elkaar hebben.

Lid worden? Stuur een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

Liever eerst eens langskomen en sfeer proeven? Kom vrijblijvend naar een repetitie in Utrecht of Wageningen en spreek iemand aan. Klik hier voor repetitiedata en -locaties.

Voorwaarden om lid te worden zijn er eigenlijk niet, wel vragen we je in de loop van het seizoen te laten horen wat je waard bent tijdens een korte stemtest (koor) of auditie (orkest).
Een jaar lid zijn kost 140 euro. Dat is inclusief oefen-CD (voor koorleden), bladmuziek en catering tijdens het repetitieweekend.

Het fijnst is natuurlijk om lid te worden aan het begin van het seizoen - in september/oktober - om niet al teveel repetities te missen. Je kunt je echter het gehele jaar door opgeven.

O, voor we het vergeten: elk concert wordt professioneel opgenomen. Die opname is alleen door leden te kopen. Zo houd je aan het concert een blijvende herinnering.