HWSOHAK stef2Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in afgewogen combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Spelplezier en niveau zijn even belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van de diverse conservatoria.

Stef Collignon 8Stef Collignon 9

 
Stef Collignon  is directeur van een investeringsmaatschappij met een grote portfolio aan kunst en cultuur, maar eerst en voor alles is hij muzikant. Stef is een bevlogen violist met een grote liefde voor zowel klassieke als moderne muziek. Als dirigent heeft Stef al verschillende orkesten geleid. Lees hier meer over hem.

 weber2BrahmsBrucknerSchubert

 

We nemen je mee in de wereld van de Duitse componisten met een aantal werken dat bekend staat om haar klankrijkdom en schoonheid. En misschien iets wat je nog niet zo kent? Kijk bij ons programma voor meer informatie.

korkest2

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs en gedreven profs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties en de combinatie koor + orkest: waar wacht je nog op?

Viool

Deze foto en de foto linksboven op de pagina zijn gemaakt door Jaap de Leeuw (Anypicture.nl). De foto's van de componisten hebben we eerlijk gepikt van het internet.