HWSOHAK stef2Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in afgewogen combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Spelplezier en niveau zijn even belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van de diverse conservatoria.

Stef Collignon 8Stef Collignon 9

 
Stef Collignon  is directeur van een investeringsmaatschappij met een grote portfolio aan kunst en cultuur, maar eerst en voor alles is hij muzikant. Stef is een bevlogen violist met een grote liefde voor zowel klassieke als moderne muziek. Als dirigent heeft Stef al verschillende orkesten geleid. Lees hier meer over hem.

 weber2BrahmsBrucknerSchubert

 

We nemen je mee in de wereld van de Duitse componisten met een aantal werken dat bekend staat om haar klankrijkdom en schoonheid. En misschien iets wat je nog niet zo kent? Kijk bij ons programma voor meer informatie.

korkest2

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs en gedreven profs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties en de combinatie koor + orkest: waar wacht je nog op?

Heb je genoten van het Engelse programma van dit jaar? In de sfeervolle Johannes de Doperkerk in Wageningen, of in het fantastische Orpheus in Apeldoorn? het was genieten. Rutter, Vaughan Williams, Elgar en Walton, een onverslaanbaar kwartet.....

Ja, dat denk je. Maar wacht tot je het programma van volgend jaar gezien hebt:

Carl Maria von Weber, Ouverture Oberon
Johannes Brahms, Nänie, opus 82
Johannes Brahms, Haydn Variaties, opus 56a
Franz Schubert, Symfonie no.8 in b-klein, D.759 "Die Unvollendete"
Anton Bruckner, Te Deum in C-groot, WAB 45

We gaan er weer een fantastisch muziekjaar van maken!

Meezingen of -spelen? Je bent van harte welkom. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In september starten we weer, dus tijd genoeg om ons een berichtje te sturen.

 

 

Viool

Deze foto en de foto linksboven op de pagina zijn gemaakt door Jaap de Leeuw (Anypicture.nl). De foto's van de componisten hebben we eerlijk gepikt van het internet.