HWSOHAK stef270x90

Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in afgewogen combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Spelplezier en niveau zijn even belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van de diverse conservatoria.

stef samen

Stef Collignon (1965) kreeg op jonge leeftijd piano- en vioollessen, maar leerde ook slagwerk spelen in het plaatselijke harmonieorkest. Zijn vioollerares liet hem talloze concerten en repetities bijwonen en wakkerde daarmee de liefde voor klassieke muziek aan. Lees hier verder.

Componisten 2019

Frankrijk is een land van zeer getalenteerde componisten. Drie van hen staan dit jaar bij ons in de schijnwerpers: Gabriel Fauré, Maurice Ravel en César Franck. Met respectievelijk een requiem, een symfonie en een werk voor piano. Kijk bij ons programma voor meer informatie. 

korkest2

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs en gedreven profs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties en de combinatie koor + orkest: waar wacht je nog op?

Logo reunie HWSO HAK groen2

 

50 jaar koor, orkest en spelgroep van Het Wagenings Lyceum en 25 jaar HWSO/HAK

 Was je actief voor of achter de schermen? 

Meld je dan aan voor de reünie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en geef het door.

Login (alleen voor leden)

50 jaar beeld koorkest