HWSOHAK stef270x90

Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in afgewogen combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Spelplezier en niveau zijn even belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van de diverse conservatoria.

stef samen

 Stef Collignon is directeur van een investeringsmaatschappij met een grote portfolio aan kunst en cultuur, maar eerst en voor alles is hij muzikant. Stef is een bevlogen violist met een grote liefde voor zowel klassieke als moderne muziek. Als dirigent heeft Stef al verschillende orkesten geleid. Lees hier meer over hem.

kwartet

Frankrijk, land van zeer getalenteerde componisten. Vier van hen staan dit jaar bij ons in de schijnwerpers. Duruflé, Fauré, Franck, Saint Saëns. Drie tijdgenoten, één nakomertje, vier overweldigend mooie stukken muziek.  Kijk bij ons programma voor meer informatie.

korkest2

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs en gedreven profs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties en de combinatie koor + orkest: waar wacht je nog op?

Het Andere Koor (HAK) in Wageningen heeft weer plaats voor goedgestemde zangers/zangeressen! Heb je onze open repetitie op 9 juni gemist? Kom dan eens kijken en luisteren op onze eerste repetitie van het nieuwe seizoen. Zie ons repetitieschema.

WAT MAAKT HET ANDERE KOOR ZO AANTREKKELIJK?

  • Er wordt gerepeteerd op een zaterdag of zondag, in Utrecht of Wageningen. Deels samen met ons eigen orkest, Het Wagenings Symfonie Orkest (HWSO).
  • Halverwege het seizoen is er een repetitieweekend van koor en orkest met een gezellige en lekkere maaltijd.
  • Er wordt niet elke week gerepeteerd (aantal repetities per seizoen 10 à 12) en we geven in april concerten in Wageningen en in het prachtige Musis in Arnhem.
  • Programma komend seizoen: muziek van Franse componisten: Franck, Duruflé, Saint-Saëns en Fauré.
  • In het seizoen 2019-2020 komt HWSO/HAK met een spectaculair jubileumprogramma: Cavalleria Rusticana.

Wil je weten wat we gaan doen? Die informatie vind je op onze programmapagina.

Aanmelding niet verplicht - wél handig – via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan ontvang je de bladmuziek per mail. Meer informatie over ons vind je op: www.hwsohak.nl

Login (alleen voor leden)

 

Eigenwijze vogels