HWSOHAK stef270x90

Koor en orkest voeren al sinds 1969 'klassieke' muziek uit in afgewogen combinaties van zelden uitgevoerd repertoire met bekender werk, van barok tot hedendaags. Spelplezier en niveau zijn even belangrijk. Ook wordt er (bijvoorbeeld in solistische rollen of partijen) veel ruimte gegeven aan jong talent van de diverse conservatoria.

stef samen

 Stef Collignon is directeur van een investeringsmaatschappij met een grote portfolio aan kunst en cultuur, maar eerst en voor alles is hij muzikant. Stef is een bevlogen violist met een grote liefde voor zowel klassieke als moderne muziek. Als dirigent heeft Stef al verschillende orkesten geleid. Lees hier meer over hem.

kwartet

Frankrijk, land van zeer getalenteerde componisten. Vier van hen staan dit jaar bij ons in de schijnwerpers. Duruflé, Fauré, Franck, Saint Saëns. Drie tijdgenoten, één nakomertje, vier overweldigend mooie stukken muziek.  Kijk bij ons programma voor meer informatie.

korkest2

HWSO/HAK is steeds op zoek naar enthousiaste amateurs en gedreven profs, naar zangers en musici die onze gelederen willen komen versterken. De beperkte hoeveelheid tijd die je aan repetities kwijt bent, het hoge niveau van onze uitvoeringen op toplocaties en de combinatie koor + orkest: waar wacht je nog op?

Volgend jaar verhuizen we naar Frankrijk met Maurice Duruflé, Camille Saint-Saëns, César Franck en Gabriel Fauré. Nieuwsgierig? Kijk op Programma 2019 voor de muziekstukken.

Login (alleen voor leden)

 

Eigenwijze vogels